O Nama

Restoran Stari most otvoren je nedavno, no naša kuhinja odiše tradicijom vrhunskih kulinarskih specijaliteta, koje samo za Vaše nepce pripremaju vrhunski kuhari bosanske i dalmatinske kuhinje, te majstori jela s roštilja. U Starom mostu budite spremni za gastronomski užitak i izbor najboljeg od ove dvije tradicionalne kuhinje.

Riba, maslinovo ulje, domaće uzgojeno povrće, jadranska sol – tradicionalna dalmatinska jela u sebi spajaju najbolje i najukusnije iz mediteranskog podneblja. Od kada seže pamćenje, jela na Jadranu pripremana su na ukusan, ali i zdrav način. Zavirite u naš jelovnik i ponovno otkrijte drevnu Dalmaciju.

I ljubiteljima jela s roštilja nudimo ono najbolje – najukusnije meso i prilozi na Vašem tanjuru nisu samo da bi utažila Vašu glad, nego i pružila užitak za nepce.Gladni ste? Jutro je najvažniji dio dana u Vašoj dnevnoj prehrani. Odaberite naše marende po cijenama već od 30 kuna!

Potražite nas na Benkovačkoj cesti, gdje se hrana poslužuje s ljubavlju i pažnjom.

Restoran Stari most… Za istinske gurmane.

Povijest Bosne i povijest Dalmacije zapisane su u kamenu – drevni stećci i dalmatinske hridi otkrivaju nam tajnu prošlosti. No, povijest kulinarstva ovih dvaju lokaliteta uvelike se razlikuje. Restoran Stari most nudi Vam najbolje iz obje kuhinje.

Okusite Bosnu opjevanu u sevdahu, uklesanu u stećke i zapisanu u poeziji Maka Dizdara, gdje je molitva o kruhu upisana u svaki tradicionalni recept.

Probajte naše bosanske pite.  Brižno spravljeno domaće tijesto ispunjava se mesom, sirom ili povrćem i peče ispod peke.

Okusite travničke ćevape iz kuhinje Starog mosta, prema recepturi staroj više od četiri desetljeća, iz grada kojeg je u svojim djelima opisao Nobelovac Ivo Andrić. Bosanski obrok završite Sarajevskim pivom. U restoranu Stari most okusite Bosnu iz davnina.

Galerija

Kontakt